Pamuklara sardılar!

Can'daş Cumhuriyet, DHKP-C'ye terör örgütü diyemiyor! DHKP-C'li teröristler için ancak “eylemci” veya “saldırgan” diyebiliyor. Charlie muhibbi Cumhuriyet'e göre, saldırı Paris'te olduğunda terör...

Can'daş Cumhuriyet, DHKP-C'ye terör örgütü diyemiyor! DHKP-C'li teröristler için ancak “eylemci” veya “saldırgan” diyebiliyor. Charlie muhibbi Cumhuriyet'e göre, saldırı Paris'te olduğunda terör, İstanbul'da olduğunda ise sadece eylemdir!
Türkiye'deki Gladio'nun devrimci bayrak gösteren kontra terör örgütü DHKP-C'yi “pamuklara saran” Ecnebi Cumhuriyet aynı zamanda Paralel Yapı'nın da candan destekçisidir!
Bu çerçevede, Can Dündar'ın bir süre önce Paralel Polis Şefi ile buluşmasının fotoğraflandığını; diğer bir yandan da Paralel Yapı mensubu bazı polislerin DHKP-C terör örgütü ile bağlantısının saptandığını hatırlayalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 405 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 610 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.994 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 733 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar