“Nerede fotoğraf çektirelim, kanka?”

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi kendisine yöneltilen “Şarap”la alakalı bir soruya “İzmir’de şarap üretiminin desteklenmesi bir ticarettir, ekonomidir. Sonuçta...

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi kendisine yöneltilen “Şarap”la alakalı bir soruya “İzmir’de şarap üretiminin desteklenmesi bir ticarettir, ekonomidir. Sonuçta ben dini kimliği, kişiliği olan bir müftü değilim. Diyanet İşleri Başkanı değilim. Orası beni hiç ilgilendirmez” cevabını vermiş!

AĞIZLARA “LAİK” LAFLAR

Zeybekçi, birkaç gün önce de Hazcı Biraderler’den Ertuğrul ile sohbet etti; Urla’daki “Şarap Bağları”nı gezdi:

Ertuğrul’un Hürriyet’teki köşesinde iki gün misafir oldu; İzmir’deki CHP seçmenine “ağızlara laik” mesajlar verdi!

Bu Hedonist Ertuğrul, “Nerede fotoğraf çektirelim?” diye sorduğunda; Nihat Zeybekçi “Urla’daki bağlarda çektirelim” demiş!

Medyamızdaki Şarapçıların Şahı Ertuğrul, “orada şarap bağları olduğunu” hatırlattığında ise Nihat Bey, “İzmir’in şarabını, uluslar arası bir marka yapmak istediğini” söylemiş!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 574 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.822 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar