Mister Sansürcübaşı

Dünkü Yeni Şafak'ta, bu sütunun hemen altında kısa bir “istifa” haberi vardı. Manidardı. Haber mi, olabilecek en isabetli yerdeydi. Yaşayan neler görüyordu. Bu satırların yazarı, bir kere daha “Keser...

Dünkü Yeni Şafak'ta, bu sütunun hemen altında kısa bir “istifa” haberi vardı. Manidardı. Haber mi, olabilecek en isabetli yerdeydi. Yaşayan neler görüyordu. Bu satırların yazarı, bir kere daha “Keser döndü, sap döndü, gün geldi hesap döndü” diye aklından geçirdi.
Daha geçenlerde, Cumhurbaşkanı için “Gider ağabeycim gider. Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır” demişti. Ruh çağırır gibi, darbe çağırmıştı.
Bunca yıl sonra giden; gitmek zorunda kalan kendisi oldu…
Aslında, Paralel'in “Kâinat İmamı” tarafından “azledildi” de…
“İstifa” kılıfıyla açıkladılar.
“Son dönemde basına ve şahsına uygulanan hukuksuz baskılar nedeniyle Genel Yayın Yönetmenliği görevini yapamıyormuş da…
-Ondan dolayı istifa etmiş!”
Böylesi durumlarda, “Yalandan kim ölmüş?” diyoruz!
Şimdiye kadar yazdıklarından ve konuştuklarından, otuz iki ciltlik “Kuyruklu Yalanlar Ansiklopedisi” çıkar!
Sütununda düzenli olarak “medya etiği dersleri” vermeye bayılırdı. Medyadaki etik kurallarını en fazla ihlal eden “gazete” yöneticisi veya sözde “gazeteci” de kendisidir. Arşivde duruyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar