Meşru müdafaamıza kim zincir vuracakmış, şaşarız!

Suriye’deki güvenli bölge için ABD ile varılan mutabakat, Washington’ın “yeni bir oyalama” taktiği midir?ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün “Mutabakattan memnunuz”...

Suriye’deki güvenli bölge için ABD ile varılan mutabakat, Washington’ın “yeni bir oyalama” taktiği midir?

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün “Mutabakattan memnunuz” açıklaması bile, Amerikalıların olaya “halen bu gözle baktığını” göstermeye yetiyor.

Haydut Devlet, bir yandan Türkiye ile görüşürken; diğer taraftan bölgedeki teröristlerine silah sevkiyatını sürdürdü! Sevkiyata “tam gaz” devam ediyorlar. Bunlara nasıl güveneceğiz?

Kahpe ABD’ye asla güvenilmez: Bu gerçeği, çoktan öğrenmiş olmamız gerekir…

Türkiye’ye verdiği hiçbir sözü tutmayan;yaptığı hiçbir anlaşmanın veya mutabakatın gereğini yerine getirmeyen bir Haydut Devlet’ten bahsediyoruz!

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 721 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar