Mersin’de yaşananlar, Zillet’i çok İYİ anlatıyor!

Meral Akşener, bir hafta önce Mersin’de şöyle diyordu: “Gördüklerimden anlıyorum ki, Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş; göğüslediği ipin daha ileriye doğru gitmesi için çaba...

Meral Akşener, bir hafta önce Mersin’de şöyle diyordu: “Gördüklerimden anlıyorum ki, Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş; göğüslediği ipin daha ileriye doğru gitmesi için çaba göstereceğiz. İnşallah, Mersinliler 1 Nisan Şakası’nı 31 Mart gecesinden yapmış olacaklar! Mersin, bizim için çok önemli…”

*

Bir hafta sonra yaşananlar ise “şaka” gibiydi, ama asla “şaka” değildi:

İP’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz’ın -ismi İl Seçim Kurulu’na yarım saat geç bildirildiği için- adaylığı kabul edilmedi!

*

Beş dönem boyunca MHP’den -evvela Tarsus’tan sonra Mersin Büyükşehir’den- belediye başkanı seçilen Kocamaz; Hamit Tuna’nın aday yapılmasının ardından, MHP’den istifa etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 450 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.779 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar