Malum şahıs, fena yakalandı...

Şu satırlar; CIA ile bağlantılı Alman “gazeteci” Kai Diekmann’ın Hürriyet’teki “can dostuna” aittir: “Yeni eğitim yılının başlamasına günler kala öğrendik ki, cihat...

Şu satırlar; CIA ile bağlantılı Alman “gazeteci” Kai Diekmann’ın Hürriyet’teki “can dostuna” aittir: “Yeni eğitim yılının başlamasına günler kala öğrendik ki, cihat müfredat programına girmemiş. Cihat, Kuran’da elliden fazla yerde geçiyor. Ben kendi payıma torunlarıma din için cihadı değil, insanlık için barışı öğretmeye devam edeceğim.”

*

Bu sözlerin sahibi olan şahıs, ABD’nin Afganistan’ı ve Irak’ı işgalini “bütün hücreleriyle” desteklemiştir.

ABD’nin başını çektiği Batılı İşgal Koalisyonu’nun Afganistan’da üç buçuk milyon, Irak’ta ise bir milyon iki yüz binden fazla Müslüman’ı katletmesine “alkış” tutmuştur!

ABD ve NATO askerlerinin, her iki ülkede sayısız kez ‘bebekleri, çocukları, kadınları, masumları, sivilleri’ kasten öldürmesine “her defasında” koltuk çıkmıştır!

Hal böyleyken; bu düzenbaz, şimdi kalkmış zerrece utanmadan “insanlık için barış”tan falan bahsediyor…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.175 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.014 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar