“Kısa Kılıç” Şebekesi!

Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'nin altı saat süren olağanüstü toplantısında “Saray'dan CHP'yi karıştırın talimatı geldi” demiş!Bu lafa, kargalar bile güler.Sekiz seçimden yenilgiyle...

Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'nin altı saat süren olağanüstü toplantısında “Saray'dan CHP'yi karıştırın talimatı geldi” demiş!



Bu lafa, kargalar bile güler.



Sekiz seçimden yenilgiyle çıkmasına rağmen genel başkanlık koltuğuna adeta yapışan Kemal Bey mi; artık mizah unsurudur. Resmen “karikatürlük” oldu!



Kılıçdaroğlu otomatiğe bağlamış vaziyette; başına ne gelirse Saray'dan biliyor: Buna mukabil kendisinin Beyaz Saray'ı eleştiren tek kelimesi dahi yok!



Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin istifa etmeden önce ABD'nin Ankara Büyükelçisi ile görüşmüş olması, CHP genel başkanı için zerrece problem teşkil etmiyor!



Ne de olsa…



Kemal Bey de aynen Selin Hanım gibi Amerikan elçiliğinden sufle/talimat alıyor.



-Nasıl şekva etsin?!



-Konforlu suçlamalar için Cumhurbaşkanlığı Sarayı dururken; faturayı “yedi senedir hizmetinde bulunduğu” Beyaz Saray'a mı çıkarsın?



*

CHP, Mayıs 2010'da olduğu gibi “Beyaz Saray'ın Türkiye'deki adamları/baronları tarafından yeniden tasarladığında” Kemal Bey gibi yerleştirilmiş elemanlar, bu müdahaleden fevkalade mutluluk duyarlar!



Amerikancı Kemal; zaten Kaset Operasyonu'ndan da birkaç ay evvelden Haberdaroğlu'dur!



Yedi sene önce Siyasi Operasyon Piyangosu'nda çıkan genel başkanlık koltuğundan; tam da yedi yıl sonra Parti Meclisi toplantısında uçuşa geçerek Saray'ı taşlayan da odur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 418 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar