“Kısa Kılıç” Şebekesi!

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'a yönelik kaset komplosu için ifade vermekten kaçtı. Korkuyor. İşin bir ucunda kendisi de var. “Kan dökülmeden başkanlığı getiremezsiniz” sözleriyle işte bu...

Kemal Kılıçdaroğlu, Baykal'a yönelik kaset komplosu için ifade vermekten kaçtı. Korkuyor. İşin bir ucunda kendisi de var. “Kan dökülmeden başkanlığı getiremezsiniz” sözleriyle işte bu kaçışını da gündemden düşürdü.
Ecnebi Kemal, kan siyasetine soyundu. İç savaş çığırtkanlığı yaptı. Kendisini CHP'nin başına getiren güç odağının “dublajcısı” olarak “Kan” dili ile konuştu. CHP, PKK'ya ağır kayıplar verdiren başarılı operasyonları hazmedemiyor. Bu yüzden, CHP heyetinin malum raporu Kandil ağzıyla yazılmıştır. Terör örgütüne tek laf etmediler, güvenlik güçlerini suçladılar!
Dersimli Kemal'in Partisi, PKK'nın destekçisidir. Kan dökme söylemi ile Terör Partisi HDP'ye daha da yaklaştılar. Seçimlerde, HDP'ye Kızılay'lık yapan CHP yönetimi, Terör Partisi ile kaynaştı.
“Gölge CIA” olarak bilinen Stratfor'un TR 705 kodlu elemanı Mister Sezgin Tanrıkulu “CHP'deki HDPKK'lı olarak” bu kankalığı “sembolize eden” isimdir.
*
Kılıçdaroğlu, Doğan Holding'in ortağı olan Axel Springer şirketinin yayınladığı Bild'e konuştu. Derin Almanya'nın gazetesinde Türkiye'ye ağız dolusu saldırdı. Erdoğan'a “Diktatör” dedi.
Cumhurbaşkanı ise “Kan dökmek; diktatörlerin, zalimlerin, katillerin işidir!” cevabıyla diktatörlüğe heveslenenin aslında kim olduğunu işaretleyiverdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar