Kimler seferber oldu?

Aydın Doğan'ın ortağı Donald Trump Cumhuriyetçiler'in adaylığını garantiledi. Hillary Clinton da Demokratlar'ın adayı olmayı garantilemek üzere: Yani, Batı Cephesi'nde sürprize yer yok. Kasım ayındaki ABD...

Aydın Doğan'ın ortağı Donald Trump Cumhuriyetçiler'in adaylığını garantiledi. Hillary Clinton da Demokratlar'ın adayı olmayı garantilemek üzere: Yani, Batı Cephesi'nde sürprize yer yok. Kasım ayındaki ABD başkanlık yarışı bir bakıma “Ölümü gösterip sıtmaya razı etme” seçimidir!
Obama “ilk siyah başkan” olmuştu. Bayan Clinton da “ilk kadın başkan” olmaya doğru yürüyor.
Derin Sam Amca'nın dünya çapındaki “halkla ilişkiler” kampanyasının ürünü ve “gözlerimizi bağlamaya yarayan” unvanlar, bunlar! Örnek mi, Beyaz Saray'daki “ilk siyah başkan” döneminde Amerikan polisi siyahları taammüden öldürmeye devam etti!
Hillary Clinton'ın başkanlığı da büyük ölçüde Obama dönemine benzeyecektir. Ne kadar mı fark olur? Sorunun cevabını aslında Bayan Clinton geçen yıl vermiş ve “İsrail açısından Obama'dan daha iyi başkan olacağım!” diye konuşmuştu! (8 Temmuz 2015) “Yok aslında birbirimizden farkımız; ama biz biraz daha İsrailci olacağız” diyordu!
*
Atlantik'in Öte Yanı'nda Hillary Clinton için hummalı biçimde Beyaz Saray hazırlığı yapılırken…
Pensilvanya'da mukim Locaefendi'nin canla başla desteklediği Meral Akşener'in “vitrine çıkabilmesi için” de içeride seferberlik ilan edilmiş durumda!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 721 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar