Kimin eli kimin cebinde?

Firari Akın İpek'in kardeşi Tekin İpek “yurt dışına kaçış hazırlıkları yaparken” İstanbul'da yakalandı! Ankara'da mahkemeye çıkarıldı ve FETÖ üyeliğinden...

Firari Akın İpek'in kardeşi Tekin İpek “yurt dışına kaçış hazırlıkları yaparken” İstanbul'da yakalandı! Ankara'da mahkemeye çıkarıldı ve FETÖ üyeliğinden tutuklandı.
Komprador Burjuvazi'nin uzun yıllardır “devrimci” bayrak gösteren “mutemet elemanı” Yalçın Küçük, 6 Ekim 2011 tarihli Aydınlık'ta (Silivri öncesindeki günlerine atıfla) şu satırları yazmıştı:
“Bu arada, itiraf ediyorum. Biz; Sabri Çarmıklı, pek çok fabrika sahibi Ahmet Aslan, İnci Baba'nın oğlu Müjdat, Tuncay'dan Kemal Türk'ü alan Bugün gazetesinin sahibi iki kardeşten Tekin İpek ve İlhan bir arkadaş grubuyuz.
Sheraton'da buluşuyoruz. Bana göre güneş dünyada en güzel Bebek'te doğar, Polatlı'da batar. Sheraton'un terasında güneşin batışını seyretmek de hoş oluyor…”
*
Yalçın Küçük'ün, Tuncay Özkan'a ait olduğu döneme vurgu yaparak “Kemal Türk” diye andığı Kanaltürk, “kapalı kapıların ardında” yaşananlar sonrasında Paralel Yapı'ya mensup İpek Grubu'na satılmıştı!
17 ve 25 Aralık 2013 tarihli darbe girişiminin “ikinci ayağında sahneye çıkan” Paralel Savcı Muammer Akkaş, 25 Aralık'ta yedi işadamı için “jet hızıyla” ihtiyati tedbir kararı aldırabilmişken…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 721 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar