“Kâinat İmamı!” nereden koşuyor?

15 Temmuz, FETÖ-NATO-ABD'nin darbe girişimidir. O gece darbeci “Yurtta Sulh Konseyi” adına TRT'de okunan bildiride “Uluslararası bütün anlaşmalara bağlılık” vurgusu yapılıyordu!Gladyo kapsamındaki FETÖ...

15 Temmuz, FETÖ-NATO-ABD'nin darbe girişimidir. O gece darbeci “Yurtta Sulh Konseyi” adına TRT'de okunan bildiride “Uluslararası bütün anlaşmalara bağlılık” vurgusu yapılıyordu!
Gladyo kapsamındaki FETÖ, darbeyi başarsaydı; NATO-ABD Bağımsız Müslüman Türkiye'yi işgal edecekti!
27 Mayıs'tan 12 Mart'a; 12 Eylül'den 28 Şubat'a kadar bütün askeri müdahalelerde, darbeciler itina ile NATO'ya bağlılıklarını bildiren açıklamalar yapmışlardı.
12 Eylül 1980'de “halkın direnme ihtimaline karşı darbenin başarısını garanti altına alabilmek için” NATO'ya bağlı kuvvetlerin tetikte bekledikleri pek bilinmez: Kenan Evren'in liderliğindeki “Beşibiryerde” yönetime el koyarken; NATO'nun Acil Müdahale Birliği, Anviel Express manevrası için Türkiye'de bulunuyordu!
12 Eylül darbesinde Ankara Sıkıyönetim Komutanı görevinde bulunan Recep Ergun “O vakit, tek endişelerinin halkın darbeye mukavemet etmesi olduğunu; böyle bir durum gerçekleşmediği için de darbeyi rahatlıkla başardıklarını” 1991 yılında “Anavatan Partisi milletvekili” iken söylemiştir.
*
NATO'nun kuruluş anlaşmasında (4 Nisan 1949) gizli bir madde vardı:
Bu maddeye göre bir ulusun NATO ittifakına katılabilmesi için öncelikle gizliliğin esas olduğu, sivil kadrolar aracılığıyla “komünizmle mücadele edecek bir ulusal güvenlik otoritesi kurması” şart koşuluyordu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.668 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 731 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 970 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 207 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 610 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar