İsrail’in Sözcü’sü, PKK’nın yandaşı

Sözcü, Hürriyet'in “arka bahçesi” pozisyonundadır. İstanbul'daki derin baronlara çok yakın Akbay ailesine ait Sözcü gazetesinde, 7 Haziran öncesi HDP için kimler neler yazmıştı, çoktan unuttuk!Bir:...

Sözcü, Hürriyet'in “arka bahçesi” pozisyonundadır. İstanbul'daki derin baronlara çok yakın Akbay ailesine ait Sözcü gazetesinde, 7 Haziran öncesi HDP için kimler neler yazmıştı, çoktan unuttuk!
Bir: Emin Çölaşan, “Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak için bu seçimlerde Doğu'da herkes HDP'ye oy versin!” diye çağrıda bulunarak terör örgütünün partisine destek istiyordu!

İki: Bekir Coşkun “Oyununuzu HDP'ye verin, Erdoğan başkan olmasın!” diyordu.
Üç: Uğur Dündar, “Başkanlık istemiyor, özgürlük istiyorsak, HDP'yi desteklemek zorundayız” sözleriyle “alarm” veriyordu!
Sözcü'nün işbu önde gelen üç yazarı, HDPKK için ayan beyan Kızılay'lık yaptılar!
HDP'nin “sırtını dayadığı” PKK terör örgütü ise seçimden bir buçuk ay sonra “çözüm süreci” masasını devirip, polislerimizi ve askerlerimizi hedef aldı. (PKK'lı katillere istihbarat desteği veren mi, Paralel Yapı'dır.)
*
Sözcü gazetesi ve gözde yazarları, vatana ihaneti tescilli Terör Partisi'ne yandaşlık yaptıklarına göre...
Bu durumda, PKK terör örgütünün nesi oluyorlar?
*
Sözcü'nün önceki günkü ilk sayfasında pabuç kadar puntolarla “Tıraşı bırakın, Kandil'e girin!” deniliyordu...
Tıraşı bırakması gereken mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 518 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.780 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar