İP’in “abidik gubidik” işleri yahut CHP’nin “paket servisi”

Meral Akşener, daha geçen ay aynen şöyle konuşuyordu: “Biz ne çıkar, ne çukur, ne cukka, ne de yıkım ittifakını asla ve kata yapmayacağız. Sırf aday olabilmek için, grup kurmak gibi bir abidik-gubidik...

Meral Akşener, daha geçen ay aynen şöyle konuşuyordu: “Biz ne çıkar, ne çukur, ne cukka, ne de yıkım ittifakını asla ve kata yapmayacağız. Sırf aday olabilmek için, grup kurmak gibi bir abidik-gubidik işimiz olmayacak. Biz, yola yüz bin imza ile çıkacağız. Yiğitleri de göreceğiz bakalım kimler yüz bin imza ile yola çıkacak?” (11 Mart 2018)

*

Önceki gün, on beş CHP’li milletvekilinin partilerinden istifa edip İP’e katılmaları daha doğrusu “paket servis” misali “Pensilvanya Partisi”ne gönderilmeleri üzerine; Akşener, şu açıklamayı yaptı:

“CHP’nin değerli genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Tarihi bir demokratik tavırdır. Siyaset ve demokrasi tarihimizde övgü ile yerini alacaktır.”

*

Aldığı derin sufle üzerine, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meral Hanım’ın partisine “paket vekil servisi” yapması; siyaset ve demokrasi tarihimize daha şimdiden “rezaletin daniskası” olarak geçmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 474 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.184 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar