İnce, ince…

Daha ilk günden belli oldu: Muharrem İnce’nin seçim kampanyası “laf ebeliğiyle” geçecek. Politik çapsızlığını bu şekilde perdeliyor! Cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilir edilmez...

Daha ilk günden belli oldu: Muharrem İnce’nin seçim kampanyası “laf ebeliğiyle” geçecek. Politik çapsızlığını bu şekilde perdeliyor! Cumhurbaşkanı adaylığı ilan edilir edilmez “CHP rozetini çıkarıp” şov yapıyor; sonrasında her bir vesileyle ne kadar koyu bir CHP’li olduğunu anlatıyor. “Tarafsızlık” gösterisi paçalarından dökülüyor.

İki defa CHP’nin genel başkanlığına aday olup kaybeden yani “CHP’nin emanet edilmediği” Muharrem İnce’ye “Türkiye emanet edilebilir” mi? El Cevap: Asla!

Böyle bir neticede, ancak “felaketlerden felaket beğenmekten” söz edilebilir!

KONTROL KİMDE?

CHP’nin muhtemel adayı üzerine “toto” oynanırken; Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayını “ekonomiyi bilen, devleti tanıyan, hayatı başarılarla dolu birisi” diye tanımlıyordu:

Muharrem İnce, böyle bir tarife uymadığına göre…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.179 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar