Hükümsüzdür!

Trump, Filistin toprağı Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıdığını ilan etti. Tel Aviv’deki ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınma talimatını verdi:...

Trump, Filistin toprağı Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıdığını ilan etti. Tel Aviv’deki ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınma talimatını verdi: Haydut Devlet’in Başkanı, bu provokatif kararla seçim kampanyasında “Siyonistlere verdiği sözü” yerine getirmiş oldu!

Hiçbir hükmü olmayan bu karar; İsrail’e yaltaklanan Donald Trump’ın ne denli bir ‘İslam Düşmanı’ olduğunu -bir defa daha- ayan beyan gösterdi.

“Büyük Şeytan ABD”nin uluslar arası hukuku hiç sayan bu kararı, aynı zamanda İslam dünyasına ağır bir saldırıdır.

-Bir nevi savaş ilanıdır!

Özelde Ortadoğu’da, genel manada ise dünyanın her bir tarafında; barışın önündeki en büyük tehdit Amerika-İsrail tandemidir. Öldürmeye ayarlanmış bu tandemin temel amacı Siyonizm’in hedeflerini gerçekleştirmektir.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 127 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.179 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar