Hoca kılıklı Haçlı artığı…

Devlet Bahçeli, dün Meclis'teki konuşmasında aynen şöyle dedi: “Haşhaşiler, Tapınak Şövalyeleri, Sion Tarikatı, İlluminati yapılanması başta olmak üzere Batıni ezoterik örgütler neyse...

Devlet Bahçeli, dün Meclis'teki konuşmasında aynen şöyle dedi: “Haşhaşiler, Tapınak Şövalyeleri, Sion Tarikatı, İlluminati yapılanması başta olmak üzere Batıni ezoterik örgütler neyse FETÖ aşağı yukarı aynısıdır...
Bu karanlık şebekenin görünür elebaşısı Pensilvanyalı imam kisveli imansız, hoca kılıklı Haçlı artığıdır.”
*
1964 yılında Türkiye masasındaki görevine başlayan CIA ajanı Graham Fuller, Gülen'in ilk yabancı teknik direktörüydü.
Fetullah Gülen Locaefendi, 1915'in ellinci yıldönümünde yani 1965'te Kırklareli'nde vaizlik yaptığı dönemde, Ermeni Patriği Kalustyan'a yazdığı mektupta şöyle diyordu:
“1915 yılında Ermenilere yapılan büyük soykırımını lanetle yâd etmeden geçemeyeceğim. Öldürülen, katledilen insanların içerisinde ne kadar büyük insanların bulunduğunu derin bir hassasiyetle okuyor onları saygıyla anıyorum…”
1965'te tamamlanan İkinci Vatikan Konsili'nde alınan kararlar çerçevesinde; Papalık, Türkiye'de ve o dönemde Sovyetler Birliği içinde yer alan Türk cumhuriyetlerinde, ayrıca tüm Ortadoğu'da Hıristiyanlaştırma faaliyetlerine hız vermişti!
Gülen'in liderliğindeki “dini cemaat görünümlü” Gladyo örgütü, 1966'da İzmir'de kuruldu.
Sabetay Sevi'nin on yedinci yüzyılda yaşadığı eve yaptığı ziyareti; İzmir'e vaiz olarak atandığı dönemdeki (1966) hususi bir sohbette anlatan Fetullah Gülen, söz konusu evdeki Yahudi cemaati mensuplarının kendisine “Muhterem Gülen sen bizim Mesih'imizsin” diye seslendiklerini söylüyordu!
1969 yılında “Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası” tarafından “üstün hizmetleri karşılığı!” taltif madalyası ile ödüllendirilen Fetullah Gülen Locaefendi, 1975'te Türkiye Büyük Mason Mahfili'ne “gizli yemin töreniyle” girmiştir.
Gülen, 9 Şubat 1998'de Vatikan'da Papa İkinci Jean Paul ile görüşmüş, bir de mektup sunmuştu.
Locaefendi, bu mektupta şöyle diyordu: “Papa Altıncı Paulus Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinlerarası Diyalog için Papalık Konseyi misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. En aciz bir şekilde hatta biraz cüretle bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazı yardımlarımızı sunmak için size geldik.”
Bu görüşmeden sekiz sene öncesinde (1990 yılı sonunda) Vatikan'dan deklare edilen genelgede “Dinlerarası Diyalog'un, Papa'lığın tüm insanları Kilise'ye döndürme gayesini taşıyan misyonunun bir parçası olduğu” işaretleniyordu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 548 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.790 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar