Haydut devlet ABD, stratejik düşmanımızdır!

Amerika Birleşik Terör Devleti'nin Ankara Büyükelçiliği, twitter hesabından “alakasız bir biçimde” eski başbakan Nihat Erim'in fotoğrafını kullandı!12 Mart döneminin başbakanı Erim'in 1972...

Amerika Birleşik Terör Devleti'nin Ankara Büyükelçiliği, twitter hesabından “alakasız bir biçimde” eski başbakan Nihat Erim'in fotoğrafını kullandı!
12 Mart döneminin başbakanı Erim'in 1972 yılında ABD'yi ziyaretinde Beyaz Saray'daki resmi devlet yemeği öncesinde Başkan Nixon ile çekilmiş bir fotoğrafından söz ediyoruz.
Katil Amerika; 12 Eylül darbesinden kısa süre evvel derin bir suikasta kurban giden Nihat Erim üzerinden Bağımsız Türkiye'yi tehdit ediyor, “aba altından sopa göstermeye” yelteniyor!
Bir başka söyleyişle; ABD-NATO, Türkiye'de “Gizli Sömürge'liğe dayalı eski Gladyo'cu rejimini” yeniden kurabilmek gayesiyle açtığı savaşta “yeni suikastlar planladığını” haber veriyor!
ABD-NATO, elli yıllık maşası FETÖ eliyle 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunarak Bağımsız Müslüman Türkiye'yi işgal etmeye kalkışmış; “esaslı bir tokat yemiş” ve teşebbüs berhava olmuştu…
*
Baronsal Hürriyet'in “kırılan camları” için seferber olan John Bass adındaki şahıs; PKK ve FETÖ'nün “candan” destekçisi sıfatıyla giderayak Erim üzerinden “suikast” imasında bulundu; böylelikle Amerika Birleşik Haydut Devleti'nin “küçük elçisi” olduğunu “kendi eliyle” kanıtladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.165 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.014 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar