“Havrupa” Medeniyeti!

Yazımın başlığında bir tashih hatası yok; orijinali böyledir! Avrupa Birliği üyesi Hollanda'nın polisi, Rotterdam'da altı saat rehin tuttuğu Aile Bakanı Kaya'yı zorbalıkla sınır dışı etti. Bu...

Yazımın başlığında bir tashih hatası yok; orijinali böyledir! Avrupa Birliği üyesi Hollanda'nın polisi, Rotterdam'da altı saat rehin tuttuğu Aile Bakanı Kaya'yı zorbalıkla sınır dışı etti. Bu devasa skandalı konsolosluk önünde protesto eden Türklere atlarıyla ve köpekleriyle saldırdı!
Barbar ve zalim “Avrupa Medeniyeti”nin hakiki yüzü işte budur…
Özelde Hollanda devletinin genel manada Avrupa Birliği devletlerinin son dönemdeki tüm saldırıları, Haçlı Zihniyeti'nin eseridir.
Faşist Avrupa, aslında Bağımsız Türkiye'nin İslami kimliğine saldırıyor!
*
Hollanda polisinin başına copla vurup yaraladığı, polis köpeğinin de baldırını ısırdığı yerde yatan bir gurbetçimizin ibretlik fotoğrafı dün birçok gazetenin manşetindeydi:
Haliyle, bundan böyle Hav'rupa Medeniyeti olarak anılmayı hak ediyorlar!
AK Partili bakanların konuşmasını her türlü zorbalıkla engelleyen Hollanda devleti, Hayır'cı Abdüllatif Şener'in ve Metin Feyzioğlu'nun konuşma yapmasına ise “sevinçle” izin verdi.
“Hayır Cephesi”ne kucak açan Hollanda, 16 Nisan'da “Evet” çıkmasından “ne denli korktuğunu” göstermiş oldu!
Demek ki…
Bağımsız Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Sistemi'ne geçmesi, Batılı devletler için “hayati bir yenilgi veya kayıp” anlamına gelecek!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.758 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 971 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar