Hani, çıkmışlardı?

Beyaz Saray’daki Sarı Kovboy, hikâye anlatmayı pek seviyor. Bu defa da, “Suriye’nin kuzeydoğusundaki ateşkes çok iyi gidiyor” diye konuştu. Hiç utanmadan!Sahtekâr Trump, işte bu lafı...

Beyaz Saray’daki Sarı Kovboy, hikâye anlatmayı pek seviyor. Bu defa da, “Suriye’nin kuzeydoğusundaki ateşkes çok iyi gidiyor” diye konuştu. Hiç utanmadan!

Sahtekâr Trump, işte bu lafı ederken…

Washington’ın “Çekildi; çıkardık” dediği YPG-PKK terör örgütü Tel Abyad’daki pazar yerine bombalı saldırı düzenledi, 13 sivil hayatını kaybetti!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, geçtiğimiz hafta ne demişti: YPG’nin Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde kaldığı gözüküyor. ABD’nin ‘Çıkardık’ diye beyanı var. ABD Askeri Ataşesini Genelkurmay’a davet edip izah istedik.

*

Değişen bir şey yok: Barış Pınarı Harekâtına dâhil bölgede, Amerika’nın Askeri konumundaki YPG-PKK’lı teröristlerin kahpe saldırıları devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 566 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 611 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.001 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar