“Hanedan” yahut “Üst Akıl”

Önceki gün New York'ta ölen David Rockefeller, Haçlı Siyonist İttifakı'nın bir numaralı baronuydu. Bir başka söyleyişle, Üst Akıl'ın/Derin Amerika'nın zirvesindeki isimdi. Bizdeki Komprador Burjuvazi'nin...

Önceki gün New York'ta ölen David Rockefeller, Haçlı Siyonist İttifakı'nın bir numaralı baronuydu. Bir başka söyleyişle, Üst Akıl'ın/Derin Amerika'nın zirvesindeki isimdi. Bizdeki Komprador Burjuvazi'nin “ağzının içine baktığı” derin patrondu!
“Dünya İmparatorluğu” ve “Yeni Dünya Düzeni” replikleri çok tepki çekmiştir.
Mesela, birkaç yıl evvel Şili'yi ziyaret ettiğinde havalimanında protesto edilmişti. Bir Şili vatandaşı Rockefeller'a “Senin yenidünya düzenini istemiyoruz. Birçok insanı öldürdünüz. Burayı hemen terk et!” diye bağırmıştı.
Batılı devletlerin yerküremizin dört bir tarafında gerçekleştirdiği katliamların arka planında Rockefeller Hanedanı vardır.
*
İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle birlikte Derin Amerika Avrupa'ya el koydu, nüfuzuna geçirdi.
NATO'nun kuruluşu ve üye ülkelerde Gladyo örgütlenmelerini tesis eden Gizli Protokol ile birlikte bu egemenlik teminat altına alınmıştı!
David Rockefeller; CFR, Bilderberg ve Trilateral Komisyon gibi derin teşkilatların kurucusuydu.
İşte bu örgütler, ABD'nin Avrupa devletlerini tüm hücreleriyle kontrol etmesini bir nevi otomatik pilota bağlamıştır.
İlk toplantısını Hollanda'da yapan Bilderberg'in kuruluşunda (1954) CIA vardır. 1973 yılında kurulan Trilateral Komisyon ise “Bekleme standında duran dünya hükümeti” olarak tanımlanmıştır.
İkinci Dünya Savaşı'nın bitimiyle birlikte ABD'nin güdümüne giren işgal altındaki Almanya'da BND (Dış İstihbarat Teşkilatı) CIA tarafından kurulmuştur.
Almanya'da, Trilateral Komisyon en başından beri çok etkilidir.
Birkaç ay önce “kuşkulu bir biçimde” hayatını kaybeden Alman gazeteci Udo Ulfkotte'nin “Satılmış Gazeteciler” adlı kitabında yazdığına göre “Trilateral Komisyon'un 1977'deki yıllık toplantısı, o dönemdeki Batı Almanya'da Şansölyelik binasında yapılmıştır!”
David Rockefeller'ı dönemin Almanya Başbakanı Helmut Schmidt ağırlamıştı. Trilateral Komisyon'un 2013 yılındaki yıllık toplantısı Mart ayında Berlin'de yapıldığında orkestra şefi yine en önde oturan David Rockefeller idi.
1974-1982 yılları arasında Almanya'nın Şansölyesi olan Helmut Schmidt (1918-2015) Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üye olma ihtimalini dahi sevmemiştir!
“1960'lı yılların başından itibaren en başta Türkler olmak üzere yabancı kültürlerden işçileri Almanya'ya getirmek bir hata idi” demişti.
Schmidt “Türkiye'ye adaylık statüsü verilmesinin de bir başka hata olduğunu” söylemişti.
“Sevr Anlaşması'nın imzalanmasına rağmen Türkiye'nin bölünmemiş olması da bir hatadır” diye konuşan yine kendisidir!
Yazar Halid Özkul “Gizli Ordular: Devlet Terörü ve Ajan Provokatörler” başlıklı kitabında eski Şansölye Helmut Schmidt'in “Mischling” yani Alman Yahudisi olduğunu vurguluyor.
101 yaşında ölen Siyonist David Rockefeller'ın Onursal Başkanlığını yaptığı CFR'ın Avrupa kolu olan “European Council on Foreign Relations” Almanya'da etkili olan bir başka derin teşkilattır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 691 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 968 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 206 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 608 Okunma Kaderin işaret taşları, çarpıcı kazılar, derin bağlantılar… 05 Nisan 2024 | 1.429 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar