Haçlı Siyonist ittifakı, Hilal ülkesine karşı...

Batı Medyası, Haçlı-Siyonist İttifakı'nı oluşturan devletlerin sözcüsüdür. Bu ittifakın Amerikan medyasındaki en önde gelen hizmetkârı The New York Times, 7 Haziran seçiminin öncesinde “ABD ve...

Batı Medyası, Haçlı-Siyonist İttifakı'nı oluşturan devletlerin sözcüsüdür. Bu ittifakın Amerikan medyasındaki en önde gelen hizmetkârı The New York Times, 7 Haziran seçiminin öncesinde “ABD ve NATO Erdoğan'ı durdurmalı” diye yayın yapmıştı.
“Oy istedikleri” HDP'nin barajı aşmasından ve AK Parti'nin tek başına iktidarı elde edemeyişinden dolayı Batı Medyası pek sevinçli!
İtalyan gazetesi La Repubblica'nın, Erdoğan'ı kast ederek “Yeni bin yılın Selahaddin Eyyubi'si son metroda durduruldu” başlığını atması, sadece İtalya'dakinin değil Küresel Gladio'nun da kanaatini açık ediyor. Haçlı zihniyetinin, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye beslediği husumeti gösteriyor.
*
Hedefledikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi görünse de, aslında Türkiye'nin bağımsızlığıdır. Teslim almak ve yok etmek istedikleri, budur.
Haçlı Siyonist İttifakı, Türkiye'yi eskiden olduğu gibi bir kez daha ABD ve İsrail'e bağlı bir sömürge devleti yapmak için tam dokuz yıldır içerideki piyonlarıyla birlikte açık-gizli birçok saldırı tertipledi. Ancak amaçlarına ulaşamadılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 582 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.846 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar