Haçlı Siyonist Cephesi’nin “İşgal Kuvvetleri Komutanı” zorda!

FETÖ'nün elebaşısı Mister Gülen Mısır'ın Al Ghad televizyonuna yaptığı açıklamada “Uluslar arası toplum, Batılı devletler; Türkiye'ye müdahale etsin, Cumhurbaşkanı'nı ve...

FETÖ'nün elebaşısı Mister Gülen Mısır'ın Al Ghad televizyonuna yaptığı açıklamada “Uluslar arası toplum, Batılı devletler; Türkiye'ye müdahale etsin, Cumhurbaşkanı'nı ve hükümeti düşürsün” dedi. Kısa bir süre önce de, Haçlı Siyonist Cephesi'nin gazetesi New York Times'ın sütunlarından “Batı'nın hizmetinde olduğunu” beyan etmişti.
Arka planında CIA-ABD-NATO'nun yer aldığı, Terör Devleti İsrail'in ve AB'nin de bütün hücreleriyle desteklediği 15 Temmuz Paralel darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasından dolayı; işbu Batılı devletlerin maşası konumundaki Fetullah Gülen devasa bir hayal kırıklığı yaşıyor.
“Bağımsız Müslüman Türkiye'yi işgal etme görevini başaramadığı” için feveran halinde Batı'lı devletlerden yardım istiyor! Batı'ya yaptığı bu çağrı, onun Haçlı Siyonist Cephesi'nin 'kaşarlanmış bir piyonu' olduğunu bir kez daha ispatladı, tescilledi.
ABD-İsrail tandemi ve AB ise Paralel Darbe Girişimi'nin berhava olmasından dolayı “moral bozukluğunun da ötesinde” fevkalade sıkıntılıdır.
Darbe kalkışması başarılı olsaydı; FETÖ'nün eliyle Türkiye'yi tarumar edecekler ve eskisi gibi “sömürge ülkesi/devleti” haline getireceklerdi.
Locaefendi'nin Gladyo'sal örgütünü Bağımsız Müslüman Türkiye'yi teslim alabilmek için sahaya sürdüler!
“Gülen Hareketi, bize (Batı'ya) Türkiye'nin İslamlaşmasını engelleyebilmek için lazım” diyorlar: “Kendi ağızlarıyla” söylüyorlar!
Avrupa, ABD veya İsrail medyasının yayınlarında Batı'nın Gülen'e yüklediği “derin misyonu” açık eden “kâfi miktarda örneğe” rastlamak mümkün…
Mesela, birkaç gün önce İsrail basınında çıkan ve “İsrail, Gülen'e çok şey borçlu” diyen bir yazı, bu örneklerden sadece birisidir.
*
15 Temmuz'daki ağır yenilgilerine rağmen maşa olarak kullandıkları FETÖ'den vazgeçmiş değiller!
ABD, kanlı bir darbeye kalkışan terör örgütü liderini halen daha itina ile beslemeye kollamaya, korumaya devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.179 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 1.040 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar