Gladyo’nun derin matruşkaları

Sedat Peker’in başrolünde oynadığı malum film için “senaryo hazırlığı” yaptı !

Sedat Bin Zayed’in Paralel Film’deki aktörlüğüne zum yapmadan önce dokuz yıl öncesine gidelim.

28 Şubat Soruşturmasının patladığı günlerdi.

Çevik Bir de gözaltına alınanlar arasındaydı.

20 Nisan 2012 tarihli Star gazetesinde “Çevik Bir Emniyet’te seccade istedi: Beş vakit namaz kıldı” başlıklı bir haber dikkat çekiyordu.

Emniyette üç gün gözaltında kaldıktan sonra tutuklanan 28 Şubat darbesinin önde gelen ismi Çevik Bir’in “Polislerden seccade istediği ve ilk gün Yatsı Namazı ile başladığı” iddia ediliyordu!

28 Şubat döneminde dindarlara, namaz kılanlara “kan kusturan” Orgeneral Çevik Bir’i yıllar sonra sempatik gösterme gayretindeki bu üfürük haberde kimin imzası vardı?

El Cevap: O dönemde Star’ın “Ankara Haber Müdürü” sıfatını taşıyan Paralel Cevheri Güven!

*

Medyamızda bir dönem “Reklamları Dağıtan Madam” olarak bilinen janjanlı şahıs; o günlerde kamuoyuna bir anlamda Çevik Bir Narkozu veren asparagasın üretimi için devreye.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 509 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.780 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar