Gladyo Terörü’nün destekçileri nasıl “tik tak” ediyor?

Paralel Yapı'nın kaçak savcıları Öz ile Kara'nın Türkiye'ye iade edilmeyeceğini açıkladılar; casusluktan yargılanan firari John Dündar'ın cebine de Alman pasaportunu koydular. HDP'nin eş genel...

Paralel Yapı'nın kaçak savcıları Öz ile Kara'nın Türkiye'ye iade edilmeyeceğini açıkladılar; casusluktan yargılanan firari John Dündar'ın cebine de Alman pasaportunu koydular. HDP'nin eş genel başkanlarıyla bazı vekillerinin tutuklanmalarına karşı Ankara'ya ateş püskürüyorlar…
Tüm bunları, Terörizmin Hamisi Alman devleti yapıyor.
Almanya derin devleti; Terörizmin Mühendisi olan Derin ABD'nin kontrolündedir.
Almanya'nın dış istihbarat teşkilatı BND'yi, vaktiyle CIA kurmuştur. Günümüzde de CIA yönetiyor.
Uzun yıllar boyunca Türkiye'deki Baronsal Gladyo'nun medyadaki “psikolojik harp merkezi” olarak faaliyet gösteren Hürriyet, Derin Almanya'nın gazetesi Bild ile ikiz kardeş gibi yayın yapar!
Bild'i yayınlayan (Yahudilere ait) Axel Springer şirketi, İsrail devletinin Almanya medyasındaki dublajcısıdır. Doğan Holding'in de ortağıdır.
Bild'in CEO'su Kai Diekmann, 2004 yılından bu yana aynı zamanda Hürriyet'in yönetim kurulu üyesidir. Udo Ulfkotte, Diekmann'ın CIA'e bağlı olarak çalışan bir “Satılmış Gazeteci” olduğunu son yazdığı kitapta belgelemişti.
*
PKK'nın azılı destekçisi Bild, Batılı devletlerin maşası durumundaki terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP'ye yönelik tutuklamalardan sonra “Diktatör Erdoğan” manşetini attı!
Siyasi tarihimizde; Sömürgeci Batı'nın taleplerine hangi lider karşı çıkmış, dik durmuşsa Batı Medyası ile İçimizdeki İliştirilmiş Baronsal Medya'da kendisine “Diktatör” denilerek karalanmıştır. İşte bu “şifre” sözcükle hedef alınmış siyasi liderlerden Menderes'in 1961'de asıldığını; Özal'ın 1993'te zehirlendiğini; Erdoğan'ın 2012'de zehirlenmeye çalışıldığını ve dahi 15 Temmuz 2016'daki FETÖ-CIA-ABD-NATO darbe girişimi esnasında katledilmek istendiğini unutmayalım!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 575 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.823 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar