Gauck guk eden adama “el pençe divan” duran John!

Belçika Mahkemesi'nden skandal bir PKK kararı çıktı: Mahkeme, “PKK'nın silahlı mücadele yürüttüğünü; bu durumun da terör suçlaması kapsamında değerlendirilemeyeceğini” beyan...

Belçika Mahkemesi'nden skandal bir PKK kararı çıktı: Mahkeme, “PKK'nın silahlı mücadele yürüttüğünü; bu durumun da terör suçlaması kapsamında değerlendirilemeyeceğini” beyan etti! 

İşbu hüküm, NATO'nun ve AB'nin merkezi Brüksel'in “PKK terör örgütünün hamisi olduğunun” akıllara ziyan bir mahkeme kararı ile tescillenmesi anlamına geliyor.

Bu vesile ile Müslüm Baba'nın bir filminde sarf ettiği “Cinayet işleyebilirim ama asla adam öldüremem” repliğini hatırlıyoruz!

*

Belçika'sından Almanya'sına kadar AB devletleri, Terör Partisi HDP'nin eş genel başkanlarıyla bazı vekillerinin tutuklanmasından dolayı Türkiye'ye ateş püskürüyorlar. 

Bu Haçlı devletleri, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı dillerini yutmuşlardı. Dahası, “Türkiye'de darbe başarılamadı” diye karalar bağlamışlardı. Mısır'daki El Sisi'nin darbesini alkışlayan “Fevkalade Demokrat!” Avrupa Birliği'nden söz ediyoruz! 

AB devletleri için “demokrasi” lakırdısı da; “terörle mücadele” repliği de tam anlamıyla bir illüzyondan ibarettir…

PKK terör örgütünün uzantısı/parçası HDP'ye hararetle koltuk çıkıyorlar, bir başka deyişle terör odaklarını sahipleniyorlar: Haliyle, AB bundan böyle “Avrupa Terör Birliği” olarak anılmayı hak ediyor!

*

AB'nin küstah temsilcileri; medyamızın Washington Portakalı 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 552 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.794 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar