Fetullah Fuller!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında, CIA ajanı Graham Edmund Fuller için yakalama kararı çıkardı.Fuller’ın, “15 Temmuz günü...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında, CIA ajanı Graham Edmund Fuller için yakalama kararı çıkardı.

Fuller’ın, “15 Temmuz günü Büyükada’daki Splendid Otel’de Henri Barkey’in de katıldığı gizli toplantıyı organize ettiği; darbe kalkışmasının başarısızlığa uğraması üzerine ise Türkiye’den ayrıldığı” vurgulanıyor.

*

Yıllardır muhtelif röportajlarda veya yazılarında Fetullah Gülen’i “öve öve bitiremeyen” Fuller, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasından bir hafta sonra Huffington Post’ta “Geçen hafta Erdoğan’a karşı düzenlenen başarısız darbe girişiminin arkasında Gülen’in olmadığına inanıyorum” diye yazmıştı!

Kaşarlanmış CIA ajanının işte bu “kollama” çabası bile, FETÖ liderini yıllardır ve halen daha nasıl himaye ettiklerini ele vermeye yetiyordu.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 717 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar