Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz! (Yeni Bölüm)

Karabağ işgal edilirken Ermenistan’ın sırtını sıvazlayanlar ve 28 yıl boyunca işbu işgali asla dert etmeyenlerin; 28 yıl sonra işgal altındaki topraklarını geri almak için savaşan Azerilere tek kelime etmeye hakları yoktur.

Gün geldi, devran döndü: 28 yıl önce Rusya’nın desteğiyle Karabağ’ı işgal eden Ermenistan, Kardeş Azerbaycan karşısında ağır bir yenilgi yaşıyor. İbretlik bir çöküşe doğru ilerliyorlar.

***

Karabağ’daki provokasyon Ermenistan’a pahalıya mal oldu.

Sivilleri katleden kim? Ermeniler…

Bu kahpe saldırıya karşılık veren ve de işgal altındaki topraklarını kurtarmak için savaşan da Can Azerbaycan…

O nedenle: Ermenistan’ın ve arkasındaki malum devletlerin Azerbaycan’a ve Türkiye’ye “gak guk” etmelerinin hiçbir hükmü yoktur.

Vız gelir, tırıs gider…

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de “Stratejik noktaları işgalden kurtardık. Artık bu topraklardan bizi kimse çıkaramaz” diyerek alayına çarpıyı attı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 109 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 698 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.043 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar