Elysee Sarayı’nda kimler ağırlanmıştı?

Paris'i kana bulayan eylemcilerden birisinin poliste kaydı varmış, üstelik Fransız istihbaratının takibindeymiş; bir diğer teröristi ise Fransız polisi elinden kaçırmış! Fransa basınında “Katil...

Paris'i kana bulayan eylemcilerden birisinin poliste kaydı varmış, üstelik Fransız istihbaratının takibindeymiş; bir diğer teröristi ise Fransız polisi elinden kaçırmış! Fransa basınında “Katil Hollande” diye pabuç kadar puntolarla ateş eden veyahut “Göz Göre Göre Katliam” manşetiyle hükümeti suçlayan bir gazete var mı? Yok!
Muhalefet partilerinden herhangi birisinin lideri çıkıp da, “Bu katliam, Elysee Sarayı Gladio'sunun işidir” diye zırvaladı mı? Hayır!
*
Bitmedi…
İçerideki PKK, DHKP-C ve FETÖ destekçisi medya, neden “Katil Hollande” manşeti atmadı veya faturayı Fransız devletine kesmedi?!
Terör Partisi HDP'nin eş genel piyonu Mister Demirtaş da Paris'teki terör saldırısını Elysee Sarayı Gladio'suna bağlamadı!
-Fransa'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, ABD'nin, İsrail'in can dostları; Türkiye'nin ise düşmanıdırlar!
*
Charlie Yürüyüşü'nün ertesi günü birinci sayfasından “Haç çıkaran” Amerikancı Cumhuriyet mi; Paris saldırısını Erdoğan'a bağladı!
Akla ziyandır…
PKK terör örgütünün Can'dan destekçisi Cumhuriyet işte böylesi bir bühtanda bulunurken; Cumhurbaşkanı'nın teröre destek veren devletleri eleştirmesini ve de uyarmasını “gerekçe” olarak gösterdi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 12 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.179 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar