Demek ki, neymiş?

Sam Amca’sına sığınan FETÖ’cü kaçak Adem Yavuz, Kilise’ye gidiyormuş: Çok ilgisini çekmiş, İncil derslerine katılıyormuş, keyifle izliyormuş! Kilise müdavimlerine...

Sam Amca’sına sığınan FETÖ’cü kaçak Adem Yavuz, Kilise’ye gidiyormuş: Çok ilgisini çekmiş, İncil derslerine katılıyormuş, keyifle izliyormuş! Kilise müdavimlerine hayranlıklarını ifade ediyor. Onlara “gâvur” denilmesinden dolayı da pek rahatsız!

Bu gidişle yakında boynuna “Haç” takarsa, şaşırmamak lazım…

ABD’ye kapılanmış bazı ağabeylerinin yaptığı gibi ismini de değiştirebilir: Mesela “Edım” yapabilir. Okunuşu böyle de, “Adam” diye yazılıyor. Ama, bu defa da şöyle bir problem var: Vatan haini Paralel Adem, “adam” değil!

*

Adem’in Locaefendi’si Fetullah, 1998’de Vatikan’ı ziyaret edip Papa İkinci Jean Paul’e bağlılıklarını sunmuştu…

“Papa 6. Paulus Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan DİNLERARASI DİYALOG için Papalık Konseyi misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz” demişti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.771 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 971 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar