Darbe’den fal tutan Paralel!

Paralel Yapı, Abant Platformu'nun otuz dördüncü toplantısını “Demokrasinin Türkiye Sorunu” başlığıyla gerçekleştirdi. Toplantıyı düzenleyen Paralel Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı...

Paralel Yapı, Abant Platformu'nun otuz dördüncü toplantısını “Demokrasinin Türkiye Sorunu” başlığıyla gerçekleştirdi. Toplantıyı düzenleyen Paralel Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı geçenlerde hendekçi akademisyenlere arka çıkmıştı.
Paralel Yapı'nın “Demokrasi” lakırdısına bakmayın…
Bağlı oldukları, uğruna casusluk yaptıkları Amerika ve İsrail'in “Bağımsız Türkiye Sorunu” diye yazamadıkları için “Demokrasinin Türkiye Sorunu” diyorlar!
Şimdiye dek kendi içinde hiçbir surette demokrasiye geçit vermemiş olan Paralel Örgüt'ün; yapılanmalarını eleştirenlere hangi zulümleri reva gördüğüne hep birlikte şahit olduk.
17 ve 25 Aralık 2013'de demokrasiyi/demokratik düzeni bir darbeyle devirme girişiminde bulunan Paralel Yapı'dan söz ediyoruz!
Irak'ın gayrı meşru işgalini canla başla destekleyen ve dahi ABD'nin lokomotifliğini yaptığı Batılı Koalisyon'un Müslüman kanı dökmesine selam duran Paralel Yapı'nın “Demokrasi”den anladığı mı?
Haçlı Kralı İkinci Bush'un “Irak'a demokrasi getirmek için giriyoruz!” deyip bir milyondan fazla Irak'lının kanına girdiği Amerikan Demokrasisi'dir!
*
Paralel Yapı'nın Abant toplantısına katılanlardan Şahin Alpay “Karşımıza askere dayalı vesayet düzeni yerine halka dayalı, seçmene dayalı bir vesayet düzeni çıktı” diye konuşmuş!
Mister Alpay'ın bu sözleri neden bir türlü “demokrat” olamadığını/olamayacağını da gösteriyor…
Halka, seçmenin iradesine dayalı bir düzenden yani Demokrasi'den şekva ediyor! 17-25 Aralık 2013 Paralel darbe girişimini canla başla destekliyor. Sonra da, zerre miskal utanmadan Türkiye'deki demokrasiye saydırıyor!
Şahin Alpay'ın 7 Haziran seçiminden önce yazısına “Tek Çare HDP” başlığı attığını da hatırlıyoruz…
HDPKK'nın stratejik ortağı Paralel Örgüt'ün (ABD ile İsrail'in yandaşı ve yalakası olan) “gazete”sinde yazıyor.
Mister Alpay da, aynen Kemal Kılıçdaroğlu gibi…
Zamanında CIA tarafından kurulan NED'in (National Endowment for Democracy) fonladığı TESEV'in kurucu üyelerindendir!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 518 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.780 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar