Dantela gibi örülmüş derin bağlantılar

Nihat Özdemir, rakipsizdi: Geçtiğimiz Cumartesi Ankara’da yapılan seçimle “güle oynaya” Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı oldu.Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Özdemir “Süper...

Nihat Özdemir, rakipsizdi: Geçtiğimiz Cumartesi Ankara’da yapılan seçimle “güle oynaya” Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı oldu.

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Özdemir “Süper ligin kurgulandığı görüşüne katılmadığını” söylemişti: TFF seçimi öncesinde “Formamı çıkarıp geliyorum” mesajı vermek için böyle konuşmuş ve “kapı gibi” bir gerçeği hasıraltı etmişti.

Oysa…

Senelerdir futbol işinin de içinde olan bir işadamı sıfatıyla “futbolumuzun kurgusallığını” en iyi bilenler arasındaydı!

*

Nihat Bey’in kızı Ebru Özdemir Kışlalı, Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Ebru Hanım, 2008’de gazeteci Murat Kışlalı ile evlendi. Mehmet Ali Kışlalı’nın oğlu Murat, o dönemde Cumhuriyet’te çalışıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 486 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.779 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar