CIA’in Dumanlı’sı, Pazar günü için fal tutuyor…

Sam Amca’sının Borazanı Dumanlı “Her bir oy diyor ki, ‘Biz artık seni istemiyoruz. Sandığa gitmeli ki, bu karanlık dönem sona ersin!”Şayet 15 Temmuz’daki darbe girişimi başarılı olsaydı ve de...

Sam Amca’sının Borazanı Dumanlı “Her bir oy diyor ki, ‘Biz artık seni istemiyoruz. Sandığa gitmeli ki, bu karanlık dönem sona ersin!”

Şayet 15 Temmuz’daki darbe girişimi başarılı olsaydı ve de Bağımsız Müslüman Türkiye ABD/NATO tarafından işgal edilseydi; CIA’in Paralel Elemanı/Tescilli Vatan Haini Ekrem Dumanlı için “aydınlık bir dönem!” başlayacaktı!

*

Ajan Dumanlı, Erdoğan için “Gider ağabeycim gider, Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır” demişti! (1 Eylül 2015)

Locaefendi’sinin Dumanlı’sı bu tehdidi savurduğunda FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasına “on buçuk ay” vardı!

On buçuk ay sonra: Locaefendi’sinin Faşist Cuntası, aziz milletimiz ve güvenlik güçlerimiz tarafından nakavt edilince; bu Kahpe Dumanlı ile Paralel hainlerin alayı çok büyük bir hayal kırıklığına uğradılar. Hayatları karardı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 6 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.774 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar