CIA’in çakalları!

“Panama Kanalı ve Amerikan askeri üsleri konusundaki görüşlerinden dolayı Washington çıkarlarının gazabını üzerine çeken Panama Devlet Başkanı Omar Torrijos, 1981 yılında CIA...

“Panama Kanalı ve Amerikan askeri üsleri konusundaki görüşlerinden dolayı Washington çıkarlarının gazabını üzerine çeken Panama Devlet Başkanı Omar Torrijos, 1981 yılında CIA suikastlarının bütün işaretlerini taşıyan bir uçak kazasında hayatını kaybetti.”

Bu satırlar, CIA ajanı John Perkins’in “Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları” adlı kitabında yer almıştır. (Sayfa: 317 ve 318)

*

Ankara ile Washington arasındaki vize restleşmesinden sonra; “Amerikan aleyhtarlığı ve her şeyin altında CIA arama koalisyonu Türkiye’nin en büyük koalisyonu oldu. Baksanıza, önüne gelen ABD’ye çakıyor” diyerek bozuk çalan etki ajanlarının kulaklarını bir de bu vesileyle çınlatalım!

Neden mi? Gladyo muhibbi bu tipler, CIA hakkındaki her çeşit itirafa gözlerini sımsıkı kapatmış vaziyetteler de ondan…

ABD Başkanı Donald Trump’ın “13 CIA ajanı 15 Temmuz’da Türkiye’deki darbeye yardım etti” şeklindeki çarpıcı itirafını ısrarla yok sayanların; CIA ajanı John Perkins’in bir zamanlar görev yaptığı Panama’daki uçak kazası süsü verilmiş suikast hakkındaki yıllanmış itirafıyla ilgilenme ihtimalleri sıfırdır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 422 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar