Çalışanları arasında By-Lock kullanıcısı var mı?

Serdar Turgut, Akşam gazetesini yönettiği dönemde bir yazısına “Mezar Soyguncusu'nun Gazetesi” (16 Ağustos 2008) başlığını atmıştı! Bu başlıkta “Mezar Soyguncusu” diye anılan medya...

Serdar Turgut, Akşam gazetesini yönettiği dönemde bir yazısına “Mezar Soyguncusu'nun Gazetesi” (16 Ağustos 2008) başlığını atmıştı! Bu başlıkta “Mezar Soyguncusu” diye anılan medya patronu kimdi?
Turgut, o yazıda; Aydın Doğan'dan ve Hürriyet'ten “Başka işadamlarının mallarına göz koyup, onları zor duruma sokmak için elindeki medya gücünü kullanmayı adet haline getirmiş olan kişinin gazetesi…” diye söz ediyordu.
Sahi, Serdar Turgut “Yurttaş Doğan” için neden böyle bir tanımlama yapmıştı? İşbu tanımlamanın “yirmi bir yıl önce” yani Ekim 1996 tarihinde yaşanmış fevkalade üzücü bir hadiseyle alakası var mıydı?
Bu ve benzeri suallere cevap alamadığımız müddetçe gazetecilik gereği sormaya devam edeceğiz.
*
Aydın Doğan denilen şahıs hakkında bu sütunda çıkan tüm yazılarda dile getirilen hususlar hakikatin ta kendisidir.
Bahsi geçen kişinin “biteviye” tekzip yayınlatarak kapı gibi gerçeklerin üzerini örtebilmesi asla mümkün değildir.
Bu sütunda çıkan belgeli yazıların içeriğine asla yanıt veremiyor; kıyısından bile geçemiyor. Ya? Klişe cümlelerle hakkında yazdıklarımdan sıyrılabileceğini sanıyor.
Hakkımda “optik çarpıtma” yapmaya yeltenmesi yahut “bühtanda bulunması” ilgili şahsın verebileceği “ikna edici hiçbir cevabının olmadığını” ve “çaresizliğini” gösteriyor!
Ne yaparsa yapsın; Paralel Yapı (FETÖ) ile “en az yirmi senedir var olan derin bağlantısını/stratejik işbirliğini” ortadan kaldıramaz!
Latif Erdoğan'ın arşivinden çıkan “Fetullah Gülen'e ait sözleri” hatırlamanın tam sırasıdır. Gülen, Erdoğan'ın da yer aldığı “dar dairedeki bir sohbetinde” şöyle demiştir:
“Aydın Doğan Bey, bana bizzat söyledi. 'Niye bana da iş vermiyorsunuz, ben de yapayım' dedi. Hürriyet Holding'in, Milliyet Holding'in arkasındaki insan 'Ben de yapayım' diyor. İnanıyorum ki, yarın Sabancı da Koç da diyecek…” (25 Ekim 1997)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 622 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.185 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar