“Büyük Kahraman!”

Joe Biden, Can Dündar için “Büyük Kahraman” demiş! ABD'nin Başkan Yardımcısı, “Casusluk” sanığını yere göğe sığdıramıyor!Can Dündar, “ABD'nin Kahramanı”...

Joe Biden, Can Dündar için “Büyük Kahraman” demiş! ABD'nin Başkan Yardımcısı, “Casusluk” sanığını yere göğe sığdıramıyor!
Can Dündar, “ABD'nin Kahramanı” olduğuna göre; yönettiği Cumhuriyet de haliyle Washington Portakalı'dır!
Amerikan Devleti'nin “Can” Yoldaşı Mister Dündar'a koltuk çıkanlardan bazıları “Casuslukla suçlanıyor ama hangi ülkenin casusu olduğu bir türlü söylenmiyor?” diye kinayeli konuşuyorlardı.
Sorunun cevabını “Can, büyük kahraman” diyen Joe Biden'dan almış oldular!
*
ABD'nin devlet sırlarını ifşa ettiği için…
Julian Assange adlı pek şöhretli medya mensubunu “vatan haini” ve de “terörist” ilan edenler arasında Joe Biden da vardı!
Varsayalım, Erdoğan veya Davutoğlu Washington ziyaretinde Julian Assange'dan “Büyük Kahraman” diye söz etmiş olsalardı; Mister Biden ne yapardı?
-Nasıl da köpürürdü!
*
PKK destekçisi “Hendekçi” akademisyenlere koltuk çıkan Joe Biden; şayet bir grup Amerikalı akademisyen El Kaide'ye destek veren bir bildiri yayınlasaydı, onların da sırtlarını sıvazlar mıydı?
“Terörün Mühendisi” ABD'nin, böylesi bir durumda nasıl davranacağını tahmin etmek hiç de zor değil:
“11 Eylül saldırısı Amerikan devletinin işidir” diyen 75 akademisyeni cezalandırmış olan Amerika Birleşik Devletleri idi! Başkan Yardımcısı Biden mı, bu örnekteki cezalandırmaya karşı gıkını çıkarmamıştı.
Dahası var… Güncel bir haber…
Terör Devleti İsrail'i eleştiren akademisyen Julio Cesar Pino hakkında FBI soruşturma başlattı!
Joe Biden itiraz etti mi? Hayır!
İtiraz ne kelime? Soruşturmaya desteği tamdır!
Mevzubahis olan İsrail ise; Washington'da sadece akan sular değil fikir özgürlüğü de demokrasi de durur, derin buzdolabına konulur!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar