Bulmaca çözmek, unutkanlığa iyi gelir!

Baykal'a yönelik kaset komplosuyla ilgili soruşturma kapsamında ifade vermekten kaçan Kılıçdaroğlu, savcılığa dilekçe göndermiş; ne var ki “kaseti kendisine getirenleri”...

Baykal'a yönelik kaset komplosuyla ilgili soruşturma kapsamında ifade vermekten kaçan Kılıçdaroğlu, savcılığa dilekçe göndermiş; ne var ki “kaseti kendisine getirenleri” hatırlamıyormuş!
İşine gelmediği için hatırlamıyor! Böylelikle, sözünü ettiği kaseti ona verenleri yani Paralel Yapı'yı kolluyor.
“Erdoğan'ın kaseti izlediğini gördüm. Kendisine o kaseti izletenler Erdoğan'ı kayıt altına almışlar” derken hafızasında hiçbir sorun yoktu! Ne zaman ki, kaset soruşturmasında tanık olarak ifadeye çağrıldı, Baronsal Kemal'de birdenbire unutkanlık başladı!
*
Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP, Baykal'ı vuran kaset operasyonuyla alakalı derin gerçeklerin ortaya çıkarılmasını asla istemiyor. Kandi Kemal'in Partisi, tam altı yıldır komplonun üzerine gitmekten itina ile uzak durdu. Neden?
Kılıçdaroğlu, işbu komployu düzenleyenlerin CHP'nin başına getirdiği “projelendirilmiş siyasi lider” de ondan: Kemal Bey, kaset soruşturmasında topa girmiyor, kaçıyor.
Hadisenin “bir tarafında” yer almış olması, korkmasının temel nedenidir.
Kemal Kılıçdaroğlu, “Deniz Baykal'a kaset operasyonu düzenleneceğinden” hemen ardından da “Kendisinin CHP'nin başına getirileceğinden” Kasım 2009 tarihindeki Almanya ziyareti esnasında (Frankfurt'ta) enteresan bir yöntemle haberdar edilmiştir!
“Olay yerinde BND ajanları var mıydı?” diye sorsanız; Kemal Küfürbazoğlu, bu sorunun cevabını da hatırlamayacaktır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 605 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.977 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar