Bu kadar yolu niye mi yürüdü?

Çakma Gandi, 15 Haziran’da Ankara’dan başladığı yürüyüşünü önceki gün İstanbul’da Maltepe Mitingi ile tamamladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” maskesiyle...

Çakma Gandi, 15 Haziran’da Ankara’dan başladığı yürüyüşünü önceki gün İstanbul’da Maltepe Mitingi ile tamamladı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun “adalet” maskesiyle yaptığı bu yürüyüş, Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının hemen ardından başlamıştı. Yani? Casusluğa sahip çıkma yürüyüşü olarak siyasi tarihimize geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu, casusluğu suç olarak görmüyor, tersine FETÖ’nün amaçları doğrultusunda casusluk yapan bir CHP’liye arka çıkıyor. Böylelikle casusluğu teşvik de ediyor!

CHP genel başkanı, Enis Berberoğlu’nun yaptıklarından haberdardır: Durdurulan TIR’ların görüntülerini Zaman binasında izleyen Kılıçdaroğlu da işin içindedir. “Adalet” kamuflajı işte bu gerçeğin üzerini de örtüyor.

Kemal Bey’in adaletten anladığı, Pensilvanya’da ikamet eden Locaefendi’nin iki dudağı arasındaki bir Yargı’dır.

Adalet maskeli yürüyüşünün örtük mesajı; Haçlı ve Siyonist İttifakı’nı, emperyalist devletleri “Türkiye’ye müdahale etmeye çağırmaktır!”

“15 Temmuz’da olmadı; ama bir kere daha deneyin!” demeye getiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 574 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.822 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar