Bu defa da Samsun’dan yola çıkacakmış!

Aydın Doğan isimli şahsın gazetesi Posta’nın ilk sayfasında dün “11 Hassasiyeti” başlıklı bir haber yer aldı. Buna göre “Meral Akşener, yeni partisini on birinci ay olan Kasım’da kurmayı...

Aydın Doğan isimli şahsın gazetesi Posta’nın ilk sayfasında dün “11 Hassasiyeti” başlıklı bir haber yer aldı. Buna göre “Meral Akşener, yeni partisini on birinci ay olan Kasım’da kurmayı planlıyormuş; Gülen’in geçenlerde Wall Street Journal’da yayınlanan seccadeye bastığı fotoğraftaki bir ayrıntı nedeniyle bu tarih değişikliğe uğramış!”

“Hassasiyet” dedikleri mi?

“O fotoğrafta gözüken televizyon ekranındaki 00.11 ibaresi ile partisinin kuruluş tarihi örtüşüyor, buradan bir dedikodu çıkartılmasın” düşüncesiyle Akşener partisinin kuruluşunu erkene almış!

Vay be! Posta gazetesinin “pamuklara sardığı” Meral Hanım’ın inceliğini, ne denli hassas bir siyasetçi olduğunu; görüyorsunuz değil mi?

Peki, hangi Meral Akşener bu?

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminden sonra haftalarca gıkı çıkmayan Meral Hanım’dan bahsediyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 418 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar