Bana bu “saldırı”yı lütfeder misiniz?

Joe Biden'ın “kahramanı” John Dündar “Saldırının örgütlü olduğunu düşünüyorum” diye konuşmuş: Bu satırların yazarı da saldırının...

Joe Biden'ın “kahramanı” John Dündar “Saldırının örgütlü olduğunu düşünüyorum” diye konuşmuş: Bu satırların yazarı da saldırının “örgütlü” olduğunu düşünüyor! Ne var ki, yüz seksen derecelik bir farkla! Bu “ters manyel yapan” bir saldırıydı!
Casusluktan yargılanan Mister John Dündar'ı “mağdur ve mazlum” göstermek, “kahraman” haline getirebilmek amacıyla tasarlanmış; ayrıca mahkemenin kararına tesir edebilmek üzere düzenlenmiş kontra bir “saldırı”dan söz ediyorum!
TIR'larla ilgili manşeti Can'daş Cumhuriyet'e attırtan hangi güç odağı ise adliye kapısındaki işbu tuhaf saldırıyı “örgütleyen, organize eden” de aynı adrestir.
Saldırgan rolünde oynayan bir “konu mankeni” bulmak mı, bunlar için çocuk oyuncağıdır!
O malum derin adrese “Can Dündar'a Silahlı Saldırı” başlığı yani tersinden iş gören bir “şok haber” lazımdı!
Eh, maksat hâsıl oldu!
Aynen 27 Nisan e-muhtırasından iki gün evvel “YÖK'te Erdoğan Teziç'e saldırı” hadisesinde yaşandığı gibi! O dönemde kamuoyunda “laikliğiyle” öne çıkmış bir şahsiyete “saldırının” haberi lazımdı! Kısa sürede karikatür bir “saldırı” olduğu kanıtlansa da gayesine ulaşmış bir atraksiyondu.
YÖK kapısındaki sözde saldırıda “ayarlanmış eylemci” ile Mister Erdoğan Teziç arasında güvenlik görevlileri bir yana yedi adet kapalı kapı ile yaklaşık üç yüz metre vardı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 81 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.774 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar