Aydın Doğan’ın Barometre’si!

Deniz Baykal, CNN Türk'teki şu dört saatlik programda bir ara “Lütfen beni sorgulamaya kalkmayın” dedi. Birkaç kez gerginlik yaşandı. Deniz Bey, özellikle “Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeden...

Deniz Baykal, CNN Türk'teki şu dört saatlik programda bir ara “Lütfen beni sorgulamaya kalkmayın” dedi. Birkaç kez gerginlik yaşandı. Deniz Bey, özellikle “Cumhurbaşkanı ile yaptığı görüşmeden dolayı” muhasara altındaydı.
O görüşmenin, Aydın Doğan'ın veya medyasının kimyasını nasıl da bozduğunu görebilmek için; CNN Türk'teki “sorgulamanın” içeriğine dikkat kesilmek bile yeterliydi.

Doğan Medyası'nın hala daha üzerinden atamadığı Baykal'la alakalı rahatsızlığı, İstanbul Baronları'nın eski CHP liderine duyduğu öfke ile birlikte düşünmek gerekir.
Baykal'ın Erdoğan'la görüşmesi; seçim gecesi Haluk Koç tarafından Cumhurbaşkanı'na yönelik olarak açılmak istenen “meşruiyet” tartışmasını çöpe gönderdi.
Baykal'ın “O görüşmeye gitmekle Erdoğan'ın moralini yükselttin!” diye eleştirildiğini tam da burada not edelim.
Aydın Doğan'ın kanalında; “Cumhurbaşkanı ile neden görüştün diye beni yadırgayanların tavrını yadırgıyorum!” diyerek tepkisini gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 694 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 612 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.042 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar