Anayasa Mahkemesi’nden son çıkan “ışıkları” söndürsün!

Engin Yıldırım önce “Hukukun ışığını kastettim” diyerek “Çevir kazı yanmasın” çalıştı. Ardından da özür diledi. Ne var ki, özür dilemesi yeterli değildir. Bir an evvel: istifa etmelidir.Çünkü bu çıkışı “taammüden” yapmıştır.

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım’ın Salı gecesi twitter’da zuhur eden “Işıklar Yanıyor” repliği “AYM, Işık Evi mi olmuş?” dedirtti!

*

Darbe iması içeren bu çıkış, Ankara’nın siyasi kulislerinde dalgalanmaya neden oldu; büyük tepki gördü.

İlk tepkiyi, İçişleri Bakanlığı “fevkalade isabetli” bir karşılıkla verdi:

Bakanlık merkezinin fotoğrafı eşliğindeki “Işıklarımız hiç sönmüyor” paylaşımıyla…

“Madem öyle, gel böyle!” yahut “Hodri Meydan!” demeye getirdiler.

*

Hain FETÖ cuntasının 15 Temmuz gecesi korsan bildiri okuttuğu TRT’ye beraberindeki vatandaşlarımızla girerek binayı darbecilerin işgalinden kurtaran Bakanın Süleyman Soylu olduğunu, bu vesileyle bir daha hatırlıyoruz.

*

Son dönemde ise AYM Başkanı Zühtü Arslan ve onun dublajcısı Engin Yıldırım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan tartışmalar hafızalardaki tazeliğini koruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.774 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 972 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar