Amerikan bayrağı, terörizmi simgeliyor!

Terör örgütü PKK/PYD/YPG, Münbiç'in kuzeyindeki Rafi köyünde Amerikan bayrağı asarak “ABD'nin koruması altındayız” mesajı verdi. O bayrak mı; sadece Kuzey Suriye'de değil dünyanın dört bir...

Terör örgütü PKK/PYD/YPG, Münbiç'in kuzeyindeki Rafi köyünde Amerikan bayrağı asarak “ABD'nin koruması altındayız” mesajı verdi. O bayrak mı; sadece Kuzey Suriye'de değil dünyanın dört bir yanında ABD'nin Terörizm'in Mühendisi olduğunun kanıtıdır.
ABD, terör örgütü YPG'nin Suriye'nin kuzeyindeki “kara gücü” olduğunu daha evvel beyan etmişti. Artık her şey aşikâr hale geldi.
Terör Partisi'nin eş genel başkanı Yüksekdağ “Sırtımızı YPG'ye PYD'ye dayadık” diyordu ya; YPG/PYD/PKK'nın da sırtını Amerikan Devleti'ne (Sam Amcası'na) dayadığı ayan beyan ortaya çıktı!
Mal meydandadır: PKK/PYD/YPG, Haçlı Siyonist Cephesi'nin maşası olarak sahnededir.
ABD, Kuzey Suriye'de Terör Koridoru oluşturdu. Orada “PKK devleti” kurmak için DAEŞ'i bahane ettiler. Buna mukabil, Türkiye bölgedeki kırmızıçizgisi ihlal edilince (gecikmeli de olsa) Cerablus Harekâtı ile esaslı bir cevap verdi. Bir nevi “Bypass” yaptı!
Fırat Kalkanı Operasyonu ile Cerablus-Azez Hattı'nda sınırı DAEŞ'ten temizledi. Fiilen “tampon bölge” oluşturdu…
Suriye haritasını değiştirdi!
O bölgeyi, ABD'nin terör örgütü olan YPG'nin ele geçirmesini bir başka deyişle “PKK devletinin kurulmasını” engelledi.
ABD'nin “PKK planı” böylelikle parçalandı…
Emperyalizmin oyunu bozuldu!
15 Temmuz'dan bu tarafa “ABD'nin Türkiye karşısındaki ikinci yenilgisinden” söz ediyoruz!
15 Temmuz gecesi, ABD'nin FETÖ'sü darbeyi başaramadı!
ABD'nin PKK'sı ise hem Kuzey Suriye'de hem Kuzey Irak'ta ve hem de Türkiye'de çok zorda!
Terörün Mühendisi ABD, peş peşe yenilgilerinden sonra…
PKK'yı, bu defa Çukurca'da saldırttı. Terör örgütü, ciddi zayiat verdi…
Sadece PKK değil; hamisi ABD de cevabını aldı!
*
FETÖ'nün eski Gürcistan İmamı, Paralel ile PKK ortaklığının aslında “2005-2006 yıllarında başladığını” ekranda ifşa etmişti…
Ekim 2014'teki “Kobani'yi bahane eden” kalkışma esnasında işte bu stratejik ortaklık “gün ışığına” çıkmıştı…
ABD'nin patronluğundaki bu terör yoldaşlığı, 20 Temmuz 2015 sonrasında iyice belirgin hale geldi. 15 Temmuz 2016'dan sonra ise bu şer birlikteliğinin ne denli devasa bir boyutta cereyan ettiği daha iyi anlaşıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar