Alkışlı-yorum

Bazı CHP'liler Kartal mitinginde “bira masası” kurmuşlar. Kılıçdaroğlu'nu bira içerek karşılamışlar. Kemal Bey'in bir posterini masanın yanına iliştirip, viskiciliği ile bilinen genel...

Bazı CHP'liler Kartal mitinginde “bira masası” kurmuşlar. Kılıçdaroğlu'nu bira içerek karşılamışlar. Kemal Bey'in bir posterini masanın yanına iliştirip, viskiciliği ile bilinen genel başkanlarına bakarak yudumlamışlar!
Kılıçdaroğlu'nun “rakı masalarındaki” tahtası da açıktır.
Bir ara “Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşanlar değil” diye parlayan CHP liderini bu konuda inceden doğrayan kimdi?
Son kurultayda “idman boksörü” olarak ringe çıkan 'Biracı Muharrem'di: “Sayın genel başkanımızla rakı sofralarında çok oturduk” demişti.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Boğma Rakı” merakı ise hep saklı kaldı! Bu sırrını öğrenebilmek için Kasım 2009'da henüz Grup Başkan Vekili olduğu dönemde Almanya'ya yaptığı enteresan ziyareti irdelemek gerekiyor. Hangi CHP'liler, Frankfurt'ta BND ajanlarıyla bir araya gelmişti? Kemal Bey'in orada aldığı “biri güzel, diğeri kötü” iki fevkalade çarpıcı haber neydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.771 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 732 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 971 Okunma Soykırım, demokrasinin teminatıymış! 10 Nisan 2024 | 208 Okunma Leydi’nin veda ederken çıkardığı topuk sesleri… 09 Nisan 2024 | 611 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar