Akla ziyan vaziyetler…

Rusya’da devam eden Dünya Kupası’nda; önceki senelerde şampiyonluk elde eden ülkelerin takımları peş peşe eleniyor. Arjantin ile İspanya çeyrek finale bile kalamadı. Son ‘Avrupa Şampiyonu’ unvanını...

Rusya’da devam eden Dünya Kupası’nda; önceki senelerde şampiyonluk elde eden ülkelerin takımları peş peşe eleniyor. Arjantin ile İspanya çeyrek finale bile kalamadı. Son ‘Avrupa Şampiyonu’ unvanını taşıyan Portekiz de aynı akıbete uğradı.

Bir de Şansölye Merkel’in Almanya’sı var: Dört yıl önceki Dünya Kupası’nın şampiyonu Almanlar, 1938’den beri ilk kez gruptan çıkamadan elendiler. Grup maçlarında Meksika ile Güney Kore’ye çarpıldılar.

Dünya Kupası tarihinin en çok final oynayan ulusal takımı Almanya’nın futbolda yaşadığı hazin tablo, işte böyle…

Peki ya, bu berbat neticenin kabahati kime yüklendi peki?

Sıkı durun: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a!

Geçmişte Türkiye’de de çalışmış olan Almanya’nın Teknik Direktörü Löw’e yönelik eleştiriler bile “Erdoğan’a gösterilen tepkinin” gölgesinde kaldı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 421 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar