Akın akın, kaçış…

Koza-İpek Grubu, Paralel Yapı'nın “finans kalesi”dir. Akın İpek “Hocamın bir gülümsemesine tüm servetimi bağışlarım” demişti. Operasyonu öğrenince İngiltere'ye kaçtı....

Koza-İpek Grubu, Paralel Yapı'nın “finans kalesi”dir. Akın İpek “Hocamın bir gülümsemesine tüm servetimi bağışlarım” demişti. Operasyonu öğrenince İngiltere'ye kaçtı. Hakkında “yokluğunda tutuklama” kararı verildi.
Paralel İpek, “masum olduğunu“ söylüyor: “Madem öyle, neden kaçtın?” sorusuna ise cevap veremiyor!
*
Son dönemde, Paralel'e mensup önde gelen isimler birbiri ardına yurtdışına kaçtılar…
ABD'ye sığınanlardan sonra; iki kaçak Paralel Savcı da kapağı Almanya'ya atmışlardı. NATO'nun merkezi Brüksel'e tüyen de var; “akın akın” Londra'ya kaçan da!

Gittikleri Batılı ülkelerde el üstünde tutuluyorlar; himaye ediliyorlar.
AB sözcüsü, “FETÖ'nün Finansörü” Mister İpek için seferber oldu, “Kaygılıyız” açıklaması yaptı!
Avrupa Birliği, Bağımsız Müslüman Türkiye'ye kast eden Paralel Casusluk ve Suç Örgütü'ne koltuk çıkıyor!
Mısır'daki Sisi darbesine, darbe diyemeyen; destek atan Avrupa Birliği'nden söz ediyoruz…
Şayet, 17 ve 25 Aralık 2013 Paralel Darbe girişimi başarılı olsaydı; AB, Paralel Yapı'yı ödüllendirecekti! Bu yolda, neler vaat etmişti acaba? Gün gelir, bu da ortaya çıkar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 444 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 610 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 2.998 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 733 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar