Ajan Brunson, FETÖ’nün şu Bir Dolar’lık banknotuyla sahadaydı!

İçeride Washington ağzıyla konuşan Etki Ajanları, papaz görünümlü CIA ajanını kurtarabilmek için seferber olmuş vaziyette: “DOLAR’ın düşmesini istiyorsanız, PAPAZ’ı...

İçeride Washington ağzıyla konuşan Etki Ajanları, papaz görünümlü CIA ajanını kurtarabilmek için seferber olmuş vaziyette: “DOLAR’ın düşmesini istiyorsanız, PAPAZ’ı bırakın” diyorlar!

“Osman Kavala’yı, Enis Berberoğlu’nu, Demirtaş’ı ve diğerlerini de bırakın” diye ekliyorlar! Diğerleri dedikleri mi; FETÖ’cüler olmalı!

Yani? ABD’nin namı hesabına çalışan ve yakayı ele vermiş kimler varsa hepsinin “serbest kalmasını” istiyorlar: Oh, ne ala; muallâ!

İçerideki Yerleştirilmiş Elemanlar, Ankara’yı DOLAR üzerinden tehdit ederken; Washington’daki derin patronları ise kahpelikte el artırdılar:

“Gizli Kardinal” Locaefendi’yi iade etmeye yanaşmayan, dahası “pamuklara saran” Haydut Devlet; 007 Brunson’ın yanında Türkiye’de tutuklu 12 Amerikan vatandaşı ile ABD’nin Türkiye’deki konsolosluk personeli olan 2 FETÖ mensubunun da iadesini istiyor!

Bir sonraki adımda “15 Temmuz’dan sonra tutuklanan FETÖ’nün darbeci subaylarının serbest bırakılmasını” isterlerse, zerre şaşırmayız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse… 29 Mart 2024 | 474 Okunma Oyun içinde oyun… 27 Mart 2024 | 1.184 Okunma Herkesin bildiği sır! 26 Mart 2024 | 1.019 Okunma Hangisi, faşist rejim? 22 Mart 2024 | 434 Okunma Dar alanda Paralel paslaşmalar! 20 Mart 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar