ABD’nin ve de İsrail’in dostları...

ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden çekip gitmeden kısa bir süre önce “Siyonist” olduğunu açıklamıştı. Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısında yaptığı...

ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden çekip gitmeden kısa bir süre önce “Siyonist” olduğunu açıklamıştı. Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısında yaptığı konuşmada “Siyonist'im! Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor” demişti!
Mister Biden “Donald Trump döneminde ABD'nin İsrail'le ilişkilerinde herhangi bir zayıflama beklemediğini” söylemişti...
Haydut Devlet'in “Çiçeği Burnunda” Başkanı Trump, ilk andan itibaren Joe Biden'ın bu beklentisini ziyadesiyle doğrulayacağını gösterdi. ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşımak için İsrail ile görüşmelere başladı!
Katil İsrail'in Başbakanı Netanyahu, Trump'ı seçim zaferinden dolayı kutlarken; ABD'nin
yeni başkanından “İsrail'in gerçek dostu”
diye söz etmişti.
*
Casusluk sanığı John Dündar için “Büyük Kahraman” diyen Joe Biden'a; aslında bir Siyonist olduğunu açıkladığı Yahudi Kongresi'nde “Siyonizm'in Kurucusu Theodor Herzl Ödülü” takdim edilmişti.
En eski Yahudi organizasyonu olan B'nai B'rith (Kuruluş tarihi: 1843) dünya çapındaki Yahudi örgütlerini koordine eder. B'nai B'rith, Dünya Yahudi Kongresi'nin de çatı örgütü konumundadır.
Türkiye'deki Eski Rejim'in uzun yıllar boyunca kadrolu elemanı olan Süleyman Demirel'in Dünya Yahudi Kongresi ile dolayısıyla B'nai B'rith ile derin bağlantısı hiç bilinmez!
Türkiye Büyük Locası'nı 1981 ile 1986 yılları arasında yönetmiş olan “Büyük Üstad” Şekür Okten ile Süleyman Demirel mason ikizidir. Bu ikili, 50'li yılların tam ortasında mason locasına girmişlerdi. Demirel'in matrikül numarası 48, Okten'in ise 49'du…
FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında en öndeki isimlerden olan Akın Öztürk'ün Tel Aviv'de Askeri Ataşe olduğu dönemde (1996-1998) girdiği 73 sayılı “Nur Locası”nın 1985'deki açılışını Şekür Okten ile Jak Kamhi (TESEV kurucularından) birlikte yapmışlardı!
Derin ABD'nin “Pensilvanya'daki çiftlikte pamuklara sardığı” FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen Locaefendi, 1975'te Kasım Gülek'in aracılığı ile mason olmuştur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 566 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 611 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.001 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma Paralel bağlantılar, nasıl koşuyor? 12 Nisan 2024 | 974 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar