ABD için çalışan etki ajanları, bu gerçeklerle asla yüzleşemez!

JFK Suikastı’ndan iki gün sonra Oswald’ı katleden Polonya Yahudisi Jack Ruby (Jacob Rubenstein) 1967’de hapishanede öldü: Hapishane hücresinde bir arkadaşına yazdığı mektupta “Lee Harvey Oswald’ın...

JFK Suikastı’ndan iki gün sonra Oswald’ı katleden Polonya Yahudisi Jack Ruby (Jacob Rubenstein) 1967’de hapishanede öldü: Hapishane hücresinde bir arkadaşına yazdığı mektupta “Lee Harvey Oswald’ın konuşmasını engellemek için enayi gibi kullanıldım. Gün gelecek, Lyndon Johnson’ın nasıl bir adam olduğunu göreceksin!” demişti.

*

Başkan Kennedy’nin yardımcısı Lyndon Johnson, Dallas’taki suikastı organize eden Derin Karargâh ile işbirliği içindeydi.

CIA’in SSCB’deki ajanlarının gönderdiği raporlara göre; Sovyet yönetimi, “JFK Suikastı’nın ardında Amerikan derin devletinin ve Lyndon Johnson’ın bulunduğu” görüşündeydi.

Kennedy’nin içinde vurulduğu üstü açık arabanın “güzergâhını değiştirtip, konvoyun Elm Caddesi’nden geçmesini sağlayan” kişinin Lyndon Johnson olduğu öne sürülmüştür: İddia, eski başkanlardan Nixon’ın stratejisti Roger Stone’un “Kennedy’yi Öldüren Adam” adlı kitabında yer alıyor.

JFK’in katledildiği 22 Kasım (1963) gününün akşamında; Johnson’ın bazı kritik telefonlar ettirerek “Oswald’ın cinayetle suçlanmasından bütün delillerin FBI’a teslim edilmesine kadar” muhtelif talimatlar verdirdiği de ortaya çıkmıştır!                   

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Bir yanımı sardı müfreze kolu; bir yanımı sardı Varilcioğlu!” 26 Nisan 2024 | 722 Okunma Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 425 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 614 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar