İnceldiği yerden kopsun…

Sarı Kovboy’a haddini bildiren konuşmayı Devlet Bahçeli yaptı. MHP liderinin dün Meclis’te Trump için sarf ettiği sözleri, Bağımsız Türkiye’nin ABD Kahpeliği’ne “tarihi meydan...

Sarı Kovboy’a haddini bildiren konuşmayı Devlet Bahçeli yaptı. MHP liderinin dün Meclis’te Trump için sarf ettiği sözleri, Bağımsız Türkiye’nin ABD Kahpeliği’ne “tarihi meydan okuyuşu” olarak not ediyoruz. Ders diye okutulacak bir konuşmaydı.

Bahçeli, aynen şunları söyledi: “İp, inceldiği yerden kopacaksa varsın kopsun! Korkak her gün, kahraman ise sadece bir gün ölür!

ABD Başkanı’nın twitter mesajı düşmanlık ötesidir. Türkiye’nin ekonomisini mahvedermiş! Senin doların varsa, Türk milletinin imanı var!

Elinden geleni ardına koyma! Ne biliyorsan, onu yap! Senin tehditlerine tamam diyen senin gibi olsun! (…)

Bu saatten sonra Fırat’ın doğusuna girmek, vatan borcumuzdur, namusun gereğidir…”

CHP’YE PEK YAMAN BİR SORU

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Döner kesen Soykırım Destekçisi Frank, unutma: Gün gelir, hesap da döner! 24 Nisan 2024 | 328 Okunma Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler 23 Nisan 2024 | 699 Okunma “Derin Oyun” nasıl oynanıyor? 19 Nisan 2024 | 613 Okunma İmamson Efendi “Cumhurbaşkanı” seçilmiş de, haberimiz olmamış! 17 Nisan 2024 | 3.047 Okunma “Danışıklı dövüş” yahut “savaş tiyatrosu” 16 Nisan 2024 | 735 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar