İşte, budur!

Fırat’ın doğusu için düğmeye basıldı. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarını başarıyla gerçekleştiren TSK, Fırat’ın doğusundaki terör koridoruna yönelik harekât...

Fırat’ın doğusu için düğmeye basıldı. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarını başarıyla gerçekleştiren TSK, Fırat’ın doğusundaki terör koridoruna yönelik harekât için hazırlıklarını tamamladı. Başkan Erdoğan, harekâtın “birkaç gün içinde” başlayacağını açıkladı.

Askeri operasyonun eli kulağındadır: Artık, gün sayıyoruz…

Bundan sonrasını, YPG-PKK ile terör örgütünün hamisi ve de patronu ABD düşünsün! Washington’ın beslemesi Mister Demirtaş da mahpus damından “mal mal bakmaya” devam etsin!

SÜREKLİ OYALADILAR

Ankara, çok sabretti. Washington, iki seneyi aşkın bir süredir mütemadiyen Ankara’yı oyaladı. Verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadılar. Zaten, tutmaya niyetleri de yoktu.

Oyalama taktiği, ABD’nin bölgedeki politikasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hatırlatıyorum! 19 Mart 2024 | 43 Okunma Yurtta Pinokyo, cihanda Pinokyo! 15 Mart 2024 | 549 Okunma Yemezler! 13 Mart 2024 | 845 Okunma İmamfon Efendi’nin arkasında kaç “Komprador” var? 12 Mart 2024 | 1.990 Okunma Angara’nın bağları, büklüm büklüm yolları... 08 Mart 2024 | 656 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar